Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Comfy Birthday Party Türkçe yama

01.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Comfy Birthday Party. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ICU.

Oyun için türkçe yama metni Comfy Birthday Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Doğum günü partisi (1-3 yaş ileri düzey), Comfy tarafından en genç alıcılar için oluşturulan bir dizi eğitim programının bir başka parçasıdır.

İndirme sayısı:
9740
Yayın yılı:
2011





Comfy Birthday Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Comfy Birthday Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Comfy Birthday Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Comfy Birthday Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Comfy Birthday Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Comfy Birthday Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Franklin, hayvan arkadaşlarıyla birlikte dünyaya nasıl uyduğunu ve dünyanın ona nasıl uyduğunu öğrenen genç bir kaplumbağadır.
Hayvan arkadaşlarınızın doğum günü dileklerini gerçekleştirin!
Winx Club: Bloom Birthday, özellikle küçük kızlar için tasarlanmış bir oyundur.
İlk Adımlar (1-3 Yaş Başlangıç ​​Düzeyi), ComfyWare uzmanları tarafından en genç oyuncular için geliştirilen bir dizi eğitim programının ilkidir.
Hello Kittynin Badtz-Maru, Usahana ve My Melody gibi sevimli Sanrio karakterleri için mükemmel doğum günü hediyelerini bulmasına yardım edin.
Yorumlar
Yorum ekle