Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Happy Birthday Mart Türkçe yama

28.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Happy Birthday Mart. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ZWT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Happy Birthday Mart (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Hayvan arkadaşlarınızın doğum günü dileklerini gerçekleştirin! Hiç arkadaşlarınıza mal sattığınız kendi dükkanınız hakkında bir rüya gördünüz mü?

İndirme sayısı:
10336
Yayın yılı:
2010





Happy Birthday Mart oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Happy Birthday Mart dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Happy Birthday Mart klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Happy Birthday Mart ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Happy Birthday Mart oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Happy Birthday Mart içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Franklin, hayvan arkadaşlarıyla birlikte dünyaya nasıl uyduğunu ve dünyanın ona nasıl uyduğunu öğrenen genç bir kaplumbağadır.
Monsters Ate My Birthday Cake PC, iPhone ve iPad için geliştirilmekte olan zindan tarzı bir bulmaca oyunudur Açıklama Macera, ünlem işareti!
Winx Club: Bloom Birthday, özellikle küçük kızlar için tasarlanmış bir oyundur.
Doğum günü partisi (1-3 yaş ileri düzey), Comfy tarafından en genç alıcılar için oluşturulan bir dizi eğitim programının bir başka parçasıdır.
Hello Kittynin Badtz-Maru, Usahana ve My Melody gibi sevimli Sanrio karakterleri için mükemmel doğum günü hediyelerini bulmasına yardım edin.
Yorumlar
Yorum ekle