Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hello Kitty Birthday Adventures Türkçe yama

21.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Hello Kitty Birthday Adventures. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hello Kitty Birthday Adventures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Hello Kittynin Badtz-Maru, Usahana ve My Melody gibi sevimli Sanrio karakterleri için mükemmel doğum günü hediyelerini bulmasına yardım edin. Arkadaşlarınızı ziyaret ederek ve doğum günü dileklerini öğrenerek en iyi hediyeleri keşfedin.

İndirme sayısı:
9502
Yayın yılı:
2010





Hello Kitty Birthday Adventures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hello Kitty Birthday Adventures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hello Kitty Birthday Adventures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hello Kitty Birthday Adventures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hello Kitty Birthday Adventures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hello Kitty Birthday Adventures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sıradan izleyicilerin yanı sıra mobil platform oyunlarında da uzmanlaşan Chaotic Moon stüdyosu, Majesco Entertainmentın desteğiyle DS konsolu için Hello Kitty evreninde bir oyun daha hazırladı.
Little Kitty, Big City, kedinin hayatını tatmamızı sağlayan bir arcade macera oyunudur.
Hello Kitty Kruisers, Hello Kitty çizgi dizisinden bilinen karakterlerin, oyuncuların kontrolüne verildiği üç boyutlu bir atari yarış oyunudur.
Hayvan arkadaşlarınızın doğum günü dileklerini gerçekleştirin!
Doğum günü partisi (1-3 yaş ileri düzey), Comfy tarafından en genç alıcılar için oluşturulan bir dizi eğitim programının bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle