Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Little Kitty, Big City Türkçe yama

06.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Little Kitty, Big City. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Little Kitty, Big City (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Little Kitty, Big City, kedinin hayatını tatmamızı sağlayan bir arcade macera oyunudur. Bağımsız Amerikan şirketi Double Dagger Studio tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9165
Yayın yılı:
2023





Little Kitty, Big City oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Little Kitty, Big City dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Little Kitty, Big City klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Little Kitty, Big City ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Little Kitty, Big City oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Little Kitty, Big City içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sıradan izleyicilerin yanı sıra mobil platform oyunlarında da uzmanlaşan Chaotic Moon stüdyosu, Majesco Entertainmentın desteğiyle DS konsolu için Hello Kitty evreninde bir oyun daha hazırladı.
Hikaye, kahramanımız Kitty Whiteın The Big Cityde iz bırakmaya çalışmak için Sanrio Kasabasındaki evini terk ettiğini bulur.
Hello Kitty Kruisers, Hello Kitty çizgi dizisinden bilinen karakterlerin, oyuncuların kontrolüne verildiği üç boyutlu bir atari yarış oyunudur.
Hello Kittynin Badtz-Maru, Usahana ve My Melody gibi sevimli Sanrio karakterleri için mükemmel doğum günü hediyelerini bulmasına yardım edin.
Aqua Kitty: Milk Mine Defender, iki bağımsız stüdyo Dugan (sanatsal vizyondan sorumlu) ve Gabor (oyun kodunun yazarları) tarafından yaratılan bir shootem up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle