Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hello Kitty: Big City Dreams Türkçe yama

22.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Hello Kitty: Big City Dreams, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir LEGEND.

Oyun için türkçe yama metni Hello Kitty: Big City Dreams (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Hikaye, kahramanımız Kitty Whiteın The Big Cityde iz bırakmaya çalışmak için Sanrio Kasabasındaki evini terk ettiğini bulur. Kitty, The Big Citynin bitişiğindeki şehir merkezinde basit bir daireye taşınır.

İndirme sayısı:
8515
Yayın yılı:
2008





Hello Kitty: Big City Dreams oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hello Kitty: Big City Dreams dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hello Kitty: Big City Dreams klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hello Kitty: Big City Dreams ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hello Kitty: Big City Dreams oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hello Kitty: Big City Dreams içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sıradan izleyicilerin yanı sıra mobil platform oyunlarında da uzmanlaşan Chaotic Moon stüdyosu, Majesco Entertainmentın desteğiyle DS konsolu için Hello Kitty evreninde bir oyun daha hazırladı.
Little Kitty, Big City, kedinin hayatını tatmamızı sağlayan bir arcade macera oyunudur.
Hello Kitty Kruisers, Hello Kitty çizgi dizisinden bilinen karakterlerin, oyuncuların kontrolüne verildiği üç boyutlu bir atari yarış oyunudur.
Hello Kittynin Badtz-Maru, Usahana ve My Melody gibi sevimli Sanrio karakterleri için mükemmel doğum günü hediyelerini bulmasına yardım edin.
Aqua Kitty: Milk Mine Defender, iki bağımsız stüdyo Dugan (sanatsal vizyondan sorumlu) ve Gabor (oyun kodunun yazarları) tarafından yaratılan bir shootem up oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle