Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monsters Ate My Birthday Cake Türkçe yama

10.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Monsters Ate My Birthday Cake. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: BRD, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Monsters Ate My Birthday Cake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Monsters Ate My Birthday Cake PC, iPhone ve iPad için geliştirilmekte olan zindan tarzı bir bulmaca oyunudur Açıklama Macera, ünlem işareti! iOS ve Masaüstü için The Legend Of Zelda gibi nostaljik zindan tarzı bulmaca oyunlarına benzeyen çevresel bir bulmaca oyunu.

İndirme sayısı:
8948
Yayın yılı:
2014





Monsters Ate My Birthday Cake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monsters Ate My Birthday Cake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monsters Ate My Birthday Cake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monsters Ate My Birthday Cake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monsters Ate My Birthday Cake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monsters Ate My Birthday Cake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Franklin, hayvan arkadaşlarıyla birlikte dünyaya nasıl uyduğunu ve dünyanın ona nasıl uyduğunu öğrenen genç bir kaplumbağadır.
Hayvan arkadaşlarınızın doğum günü dileklerini gerçekleştirin!
Winx Club: Bloom Birthday, özellikle küçük kızlar için tasarlanmış bir oyundur.
Oyuncular, mahallede yeni bir Mega-Mart mağazası açıldığı için sevgili büyükanne ve büyükbabasının fırınının kapandığını bulmak için aşçılık okulundan dönen Jillin rolünü üstlenirler.
Jill Evans büyük düğün günü için gergin bir şekilde hazırlanırken, gizemli bir "zaman bükücü" yere düştüğünde bir felaket meydana gelir.
Yorumlar
Yorum ekle