Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Comfy First Steps Türkçe yama

21.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Comfy First Steps. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EiTheL.

Oyun için türkçe yama metni Comfy First Steps (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
İlk Adımlar (1-3 Yaş Başlangıç ​​Düzeyi), ComfyWare uzmanları tarafından en genç oyuncular için geliştirilen bir dizi eğitim programının ilkidir.

İndirme sayısı:
8831
Yayın yılı:
2008





Comfy First Steps oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Comfy First Steps dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Comfy First Steps klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Comfy First Steps ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Comfy First Steps oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Comfy First Steps içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comfylandda Noel (Yaş 1-3 İleri düzey), ComfyWare şirketinin en genç müşterilere yönelik bir teklifidir.
Herobound: First Steps, oynamak için Samsung Gear VR gözlükleri düşünülerek Oculus tarafından geliştirilen zindan paletli öğelerine sahip bir aksiyon macera oyunudur.
Bebeğimin İlk Adımları, daha önce çocuklarıyla ilgilenen anne-baba rolünü oynadığımız iki oyunun bir nevi devamı: Kızım Kızım ve Oğlum.
Doğum günü partisi (1-3 yaş ileri düzey), Comfy tarafından en genç alıcılar için oluşturulan bir dizi eğitim programının bir başka parçasıdır.
John Buchanın inanılmaz casusluk gerilim filmi, ilk dijital uyarlamamız olacak: interaktif platformlar için yeni bir eğlence biçimi ve The Story Mechanics tarafından yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle