Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Baby First Steps Türkçe yama

12.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz My Baby First Steps! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni My Baby First Steps (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Bebeğimin İlk Adımları, daha önce çocuklarıyla ilgilenen anne-baba rolünü oynadığımız iki oyunun bir nevi devamı: Kızım Kızım ve Oğlum.

İndirme sayısı:
9017
Yayın yılı:
2009





My Baby First Steps oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Baby First Steps dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Baby First Steps klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Baby First Steps ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Baby First Steps oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Baby First Steps içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Baby Pals oldukça ilginç bir ürün, çünkü rolümüz bir bebeğin bakımıyla ilgili.
Herobound: First Steps, oynamak için Samsung Gear VR gözlükleri düşünülerek Oculus tarafından geliştirilen zindan paletli öğelerine sahip bir aksiyon macera oyunudur.
İlk Adımlar (1-3 Yaş Başlangıç ​​Düzeyi), ComfyWare uzmanları tarafından en genç oyuncular için geliştirilen bir dizi eğitim programının ilkidir.
Sonunda burada kendine ait bir bebek var! Anne ya da baba sizsiniz ve bebeğinizin büyümesi için sizin sevginize ve bakımınıza ihtiyacı var!
John Buchanın inanılmaz casusluk gerilim filmi, ilk dijital uyarlamamız olacak: interaktif platformlar için yeni bir eğlence biçimi ve The Story Mechanics tarafından yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle