Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ys Memoire: The Oath in Felghana Türkçe yama

26.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Ys Memoire: The Oath in Felghana! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Braga Software.

Oyun için türkçe yama metni Ys Memoire: The Oath in Felghana (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: Braga Software
Oyun açıklaması:
YS Memoire: Felghanadaki Yemin, YSnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur: Felghanadaki Yemin, 2005ten itibaren YS IIIün bir yeniden yapımı olan bir aksiyon RPG: 1989dan itibaren YSden gezginler.

İndirme sayısı:
10795
Yayın yılı:
2023





Ys Memoire: The Oath in Felghana oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ys Memoire: The Oath in Felghana dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ys Memoire: The Oath in Felghana klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ys Memoire: The Oath in Felghana ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ys Memoire: The Oath in Felghana oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ys Memoire: The Oath in Felghana içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fated: The Silent Oath, efsanevi Vikinglerin efsanevi dünyasında geçen, PS4 ve PC için epizodik bir aksiyon macera oyunudur.
Crysis Remastered, 2007den itibaren popüler bir FPS olan Crysisin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Romancing Saga -minstrel Song- Remastered, 1992 16-bit oyununun yeniden yapımı olan PlayStation 2 için 2005 yılında yayınlanan JRPG Romancing Saganın yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, popüler dövüş oyunu serisinin 1993te başlayan beşinci bölümü olan Virtua Fighter 5in yeniden düzenlenmiş ikinci versiyonudur.
Yıldız Savaşları Jedi 2, 2019dan itibaren üçüncü şahıs aksiyon oyunu Star Wars Jedi: Fallen Siparişin devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle