Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fated: The Silent Oath Türkçe yama

16.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Fated: The Silent Oath. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir PCSEVEN.

Oyun için türkçe yama metni Fated: The Silent Oath (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Fated: The Silent Oath, efsanevi Vikinglerin efsanevi dünyasında geçen, PS4 ve PC için epizodik bir aksiyon macera oyunudur. Deneyimli bir Kanadalı stüdyo olan Frima tarafından geliştirilmiştir, ancak henüz muhteşem bir başarı elde etmemiştir - oyuncular onu çoğunlukla bir arcade platform oyunu olan Chariot ve bir strateji oyunları dizisi olan Zombie Tycoon için bilirler.

İndirme sayısı:
10063
Yayın yılı:
2016





Fated: The Silent Oath oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fated: The Silent Oath dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fated: The Silent Oath klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fated: The Silent Oath ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fated: The Silent Oath oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fated: The Silent Oath içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Silent Hill Koleksiyonu, Silent Hill 2, Silent Hill 3 ve Silent Hill 4: The Roomdan oluşuyor ve korku türünü yeniden tanımlayan oyunlara kapsamlı bir genel bakış sunuyor.
AND, iOS vb. üzerinde yayınlanan The Silent Age, House on Fire stüdyosu tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Büyük bir arcade oyunu olan Silent Scope 2 Dark Silhouette PlayStation®2ye geliyor!
Silent Service, efsanevi Sid Meier ve MicroProse tarafından geliştirilen bir 2.
YS Memoire: Felghanadaki Yemin, YSnin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur: Felghanadaki Yemin, 2005ten itibaren YS IIIün bir yeniden yapımı olan bir aksiyon RPG: 1989dan itibaren YSden gezginler.
Yorumlar
Yorum ekle