Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crysis Remastered Türkçe yama

02.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Crysis Remastered, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Crysis Remastered (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Crysis Remastered, 2007den itibaren popüler bir FPS olan Crysisin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Oyun orijinalin yazarları, yani Crytek stüdyosu ve portföyünde diğerlerinin yanı sıra The Witcher 3: The Wild Hunt for The Witcher 3ü içeren Saber Interactive ekibi tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10634
Yayın yılı:
2020





Crysis Remastered oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crysis Remastered dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crysis Remastered klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crysis Remastered ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crysis Remastered oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crysis Remastered içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crysis Remastered Trilogy, Alman stüdyo Crytekten bir dizi kült birinci şahıs nişancı oyunudur.
PC, X360 ve PS3 için Crysis 3, oyuncunun teknolojik olarak gelişmiş nano giysi giydiği fütüristik bir nişancı oyununun üçüncü bölümüdür.
2013 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı oyunu olan orijinal Crysis 3ten grafik olarak yenilenmiş tek oyunculu bir kampanya.
2011 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı oyunu Crysis 2den grafik olarak yenilenmiş tek oyunculu bir kampanya.
Crysis Next, iyi bilinen birinci şahıs nişancı serisinin ücretsiz, çok oyunculu bir oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle