Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

FutureGrind Türkçe yama

14.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz FutureGrind. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama EXTALiA.

Oyun için türkçe yama metni FutureGrind (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
FutureGrind, iStunt, OlliOlli ve Trials gibi oyunlarda bulunanlara benzeyen mekaniklere sahip fütüristik bir arcade oyunudur. Oyun, Kanadadan Milkbag Games adlı iki kişilik bir ekip tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8947
Yayın yılı:
2019





FutureGrind oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) FutureGrind dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales FutureGrind klasörüne koyun.

3. Türkçe yama FutureGrind ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


FutureGrind oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve FutureGrind içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OlliOlli 2: Welcome to Olliwoodun PC, AND vb. sürümü, OlliOlli adlı 2D retro arcade oyununun devamı niteliğindedir - ilk taksit Roll7 adlı bağımsız bir İngiliz stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
To-Fu: The Trials of Chi, mantıksal oyunun öğelerini içeren iki boyutlu bir arcade platformudur.
Trials HD, tam ölçekli, fizik tabanlı bir motosiklet yarış oyunudur.
Şimdiye kadar yaratılmış en eğlenceli snowboard oyununda ciddi bir parçalama için yamaçlara çıkın!
AND, iOS ve PCde yayınlanan Glorkian Warrior: The Trials of Glork, Dino Run hayatta kalma arcade ve son derece zor Potatoman Seeks The Troof ile tanınan Pixeljam Games stüdyosu tarafından üretilen
Yorumlar
Yorum ekle