Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Glorkian Warrior: The Trials of Glork Türkçe yama

01.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Glorkian Warrior: The Trials of Glork. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama J@CK@L.

Oyun için türkçe yama metni Glorkian Warrior: The Trials of Glork (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
AND, iOS ve PCde yayınlanan Glorkian Warrior: The Trials of Glork, Dino Run hayatta kalma arcade ve son derece zor Potatoman Seeks The Troof ile tanınan Pixeljam Games stüdyosu tarafından üretilen platform unsurlarına sahip bir arcade shooter oyunudur.

İndirme sayısı:
10556
Yayın yılı:
2014





Glorkian Warrior: The Trials of Glork oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Glorkian Warrior: The Trials of Glork dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Glorkian Warrior: The Trials of Glork klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Glorkian Warrior: The Trials of Glork ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Glorkian Warrior: The Trials of Glork oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Glorkian Warrior: The Trials of Glork içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
To-Fu: The Trials of Chi, mantıksal oyunun öğelerini içeren iki boyutlu bir arcade platformudur.
Trials HD, tam ölçekli, fizik tabanlı bir motosiklet yarış oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Trials Frontier, platform, yarış ve mantıksal oyun unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir motosiklet arcade oyunudur.
Potatoman Seeks the Troof, 2 boyutlu bir komedi platform oyunudur. Glorkian Warrior: Trials of Glork, Retro Unicorn Attack veya Dino Run gibi oyunlarla tanınan PixelJam Games tarafından
Last Horizon, PC, AND ve iOSta mevcut, atari oyunu. Oyun, Glorkian Warrior: The Trials of Glork ve Potatoman Seeks the Troofun yazarları PixelJam Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle