Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Potatoman Seeks the Troof Türkçe yama

08.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Potatoman Seeks the Troof. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Potatoman Seeks the Troof (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Potatoman Seeks the Troof, 2 boyutlu bir komedi platform oyunudur. Glorkian Warrior: Trials of Glork, Retro Unicorn Attack veya Dino Run gibi oyunlarla tanınan PixelJam Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9103
Yayın yılı:
2012





Potatoman Seeks the Troof oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Potatoman Seeks the Troof dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Potatoman Seeks the Troof klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Potatoman Seeks the Troof ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Potatoman Seeks the Troof oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Potatoman Seeks the Troof içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sports Hero, iOS ve ANDde yayınlanan bir spor arcade oyunudur. Touchdown Hero veya Must Deliver gibi oyunlarla tanınan Cherrypick Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Shadow of the Game, Shock and Awe, CTG veya Panic Attack gibi oyunlarla tanınan Norveçli DeRail Games stüdyosunun eseridir.
Last Horizon, PC, AND ve iOSta mevcut, atari oyunu. Oyun, Glorkian Warrior: The Trials of Glork ve Potatoman Seeks the Troofun yazarları PixelJam Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
Gigantosaurus: Dino Kart, animasyon dizisinin lisansına dayanan bir kart yarış oyunudur.
AND, iOS ve PCde yayınlanan Glorkian Warrior: The Trials of Glork, Dino Run hayatta kalma arcade ve son derece zor Potatoman Seeks The Troof ile tanınan Pixeljam Games stüdyosu tarafından üretilen
Yorumlar
Yorum ekle