Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Last Horizon Türkçe yama

27.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Last Horizon. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ORACLE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Last Horizon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Last Horizon, PC, AND ve iOSta mevcut, atari oyunu. Oyun, Glorkian Warrior: The Trials of Glork ve Potatoman Seeks the Troofun yazarları PixelJam Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8214
Yayın yılı:
2015





Last Horizon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Last Horizon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Last Horizon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Last Horizon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Last Horizon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Last Horizon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Horizon 3, Guerrilla Games stüdyosunun RPG öğelerine sahip bir aksiyon macera oyunu olan Horizon Forbidden Westin doğrudan bir devamıdır.
Lost Horizon 2 bir macera oyunudur ve 2010daki popüler oyunun doğrudan devamıdır;
Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain, PC ve XONE için Forza Horizon 3 adlı bir yarış oyununun ilk büyük genişleme paketidir.
PC ve XONE için Forza Horizon 3, Xbox konsolları için geliştirilen popüler motor sporları simülatörü serisinin bir arcade yan ürünü olan Forza Horizon serisinin üçüncü bölümüdür.
Forza Horizon 4, Playground Games tarafından geliştirilen en çok satan açık dünya yarış oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle