Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain Türkçe yama

13.08.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DOT.EXE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain, PC ve XONE için Forza Horizon 3 adlı bir yarış oyununun ilk büyük genişleme paketidir. Eklenti, tüm seriyi denetleyen bir stüdyo olan Playground Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10928
Yayın yılı:
2016





Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Speed ​​Champions, temel oyun Playground Games stüdyosunun yazarları tarafından geliştirilen yarış oyunu Forza Horizon 4ün ikinci (Fortune Islanddan sonra) genişlemesidir.
Forza Street, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modele dayanan bir yarış oyunudur.
PC ve XONE için Forza Horizon 3, Xbox konsolları için geliştirilen popüler motor sporları simülatörü serisinin bir arcade yan ürünü olan Forza Horizon serisinin üçüncü bölümüdür.
Forza Horizon 4, Playground Games tarafından geliştirilen en çok satan açık dünya yarış oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
X360 ve XONE için Forza Horizon 2, Forza Motorsport serisinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle