Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood Türkçe yama

08.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz OlliOlli 2: Welcome to Olliwood. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama X.O sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
OlliOlli 2: Welcome to Olliwoodun PC, AND vb. sürümü, OlliOlli adlı 2D retro arcade oyununun devamı niteliğindedir - ilk taksit Roll7 adlı bağımsız bir İngiliz stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10051
Yayın yılı:
2015





OlliOlli 2: Welcome to Olliwood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) OlliOlli 2: Welcome to Olliwood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales OlliOlli 2: Welcome to Olliwood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama OlliOlli 2: Welcome to Olliwood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


OlliOlli 2: Welcome to Olliwood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve OlliOlli 2: Welcome to Olliwood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rollerdrome, rollerblading yaparken savaştığımız alışılmadık bir TPP atıcısıdır.
PC, AND ve iOS oyunu için 2015in BAFTA kazananı Lumino City, 2011deki Lume oyununun devamı niteliğindedir.
Middle Earth: Shadow of War, Monolith Productions adlı bir Amerikan stüdyosu tarafından geliştirilen, çok beğenilen bir açık dünya aksiyon oyunu olan Middle Earth: Shadow of Mordor adlı oyunun devamı
FutureGrind, iStunt, OlliOlli ve Trials gibi oyunlarda bulunanlara benzeyen mekaniklere sahip fütüristik bir arcade oyunudur.
River City Saga: Three Kingdoms, 1986da başlayan Kunio-Kun (Batıda River City olarak bilinir) adlı bir beatem up serisinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle