Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rollerdrome Türkçe yama

18.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rollerdrome. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama iNFECTiON.

Oyun için türkçe yama metni Rollerdrome (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Rollerdrome, rollerblading yaparken savaştığımız alışılmadık bir TPP atıcısıdır. Oyun, bir kahraman ve Olliolli serisinin yazarları Roll7 Studio tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9388
Yayın yılı:
2022





Rollerdrome oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rollerdrome dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rollerdrome klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rollerdrome ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rollerdrome oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rollerdrome içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
OlliOlli 2: Welcome to Olliwoodun PC, AND vb. sürümü, OlliOlli adlı 2D retro arcade oyununun devamı niteliğindedir - ilk taksit Roll7 adlı bağımsız bir İngiliz stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Kaiju Wars, canavarlara karşı savaştığımız sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
Trainz Railroad Simulator 2022, 2001 yılında başlatılan popüler seriye ait genişletilmiş bir demiryolu sim oyunudur.
OlliOlli: Switch Stance, OlliOlli serisinin iki bölümünü içeren bir derlemedir, yani OlliOlli ve OlliOlli 2: Olliwooda Hoş Geldiniz.
Yorumlar
Yorum ekle