Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trainz Railroad Simulator 2022 Türkçe yama

14.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Trainz Railroad Simulator 2022. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni Trainz Railroad Simulator 2022 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Trainz Railroad Simulator 2022, 2001 yılında başlatılan popüler seriye ait genişletilmiş bir demiryolu sim oyunudur. Avustralyalı stüdyo N3V Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9401
Yayın yılı:
2023





Trainz Railroad Simulator 2022 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trainz Railroad Simulator 2022 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trainz Railroad Simulator 2022 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trainz Railroad Simulator 2022 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trainz Railroad Simulator 2022 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trainz Railroad Simulator 2022 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Trainz Simulator: A New Era for PC, popüler tren simülatörü serisinin bir sonraki oyunudur ve adından da anlaşılacağı gibi seri tarihinde yeni bir dönem açmaktadır.
Trainz Railroad Simulator 2006 (TRS2006), sanal bir demiryolu işletmesinde yeni gerçekçilik ve daldırma standartları belirliyor TRS2006, kullanıcıların hemen keyfini çıkarabilecekleri çok çeşitli
Trainz Railroad Simulator 2004, şimdiye kadar yaratılmış en eksiksiz demiryolu deneyimidir.
Hayallerinizdeki demiryolunu inşa edin ve işletin. Trainz Simulator 2010: Engineers Edition (TS2010), kendi hayalinizdeki demiryolunu inşa etmek ve işletmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir.
Trainz Demiryolu Simülatörü 2019, Avustralyadan N3V Games tarafından üretilen demiryolu meraklıları için bir dizi gelişmiş simülatörün başka bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle