Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

iStunt 2 Türkçe yama

26.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz iStunt 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama RECOiL.

Oyun için türkçe yama metni iStunt 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
Şimdiye kadar yaratılmış en eğlenceli snowboard oyununda ciddi bir parçalama için yamaçlara çıkın! Hayatta kalmak için yerçekimi yasalarının çiğnendiği bir dünyada imkansız numaralar yapmanız, ölümcül testerelerden kaçınmanız ve inanılmaz sıçramalar yapmanız gerekecek!

İndirme sayısı:
8169
Yayın yılı:
2011





iStunt 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) iStunt 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales iStunt 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama iStunt 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


iStunt 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve iStunt 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şimdiye kadar yaratılmış ilk gerçekten gerçekçi snowboard oyunlarından birinde ciddi bir parçalama için yamaçlara çıkın!
FIM Superbike Dünya Şampiyonasının resmi oyunu, şimdiye kadar yaratılmış en eksiksiz motosiklet simülasyonu ile PlayStation 3 ve Xbox 360ta geri döndü.
FutureGrind, iStunt, OlliOlli ve Trials gibi oyunlarda bulunanlara benzeyen mekaniklere sahip fütüristik bir arcade oyunudur.
Tehlike, oyunun 1080° Avalanchedaki adıdır. Devasa hava, devasa düşüşler, derin toz ve en kötü numaralar, mevcut en zorlu snowboard oyunlarından birinde bir araya geliyor.
Kıyamet sonrası dünyada, kana susamış mutantlarla dolu, hayatta kalmak üstün hedeftir.
Yorumlar
Yorum ekle