Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

1080 Avalanche Türkçe yama

18.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız 1080 Avalanche. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir R2R.

Oyun için türkçe yama metni 1080 Avalanche (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
Tehlike, oyunun 1080° Avalanchedaki adıdır. Devasa hava, devasa düşüşler, derin toz ve en kötü numaralar, mevcut en zorlu snowboard oyunlarından birinde bir araya geliyor.

İndirme sayısı:
8599
Yayın yılı:
2003





1080 Avalanche oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 1080 Avalanche dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 1080 Avalanche klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 1080 Avalanche ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


1080 Avalanche oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 1080 Avalanche içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Contraband, açık bir dünyaya sahip bir co-op aksiyon oyunudur. Proje, diğerleri arasında Rage 2, Mad Max ve Just Cause serilerinin yazarları Avalanche Studios tarafından geliştirildi.
Kar Dalgası: Çığ, öncelikle bir tahtada kış çılgınlığını sevenlere yönelik bir bütçe önerisidir.
PC, XONE ve PS4 için Just Cause 3, İsveçli geliştirici Avalanche Studios tarafından oluşturulan sandbox, TPP, açık dünya aksiyon oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Şimdiye kadar yaratılmış ilk gerçekten gerçekçi snowboard oyunlarından birinde ciddi bir parçalama için yamaçlara çıkın!
S.O.E.: Operation Avalanche, İngiliz geliştirme ekibi Simian Servicesin ilk çalışmasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle