Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Contraband Türkçe yama

14.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Contraband. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Contraband (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Contraband, açık bir dünyaya sahip bir co-op aksiyon oyunudur. Proje, diğerleri arasında Rage 2, Mad Max ve Just Cause serilerinin yazarları Avalanche Studios tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10935
Yayın yılı:
2023





Contraband oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Contraband dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Contraband klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Contraband ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Contraband oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Contraband içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Contraband Police for PC, holiganlar arasındaki kavgalara odaklanan Street Warriors Online adlı dövüş oyunu üzerinde çalıştığı bilinen Crazy Rocks tarafından geliştirilen bir oyundur.
PC, XONE ve PS4 için Just Cause 3, İsveçli geliştirici Avalanche Studios tarafından oluşturulan sandbox, TPP, açık dünya aksiyon oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
TerrorMania, Mayıs 2019da piyasaya sürülen bir FPS olan RAGE 2nin ikinci büyük (ve ücretli) genişletmesidir.
Redfall, açık bir dünyaya sahip birinci şahıs nişancı oyunudur. Proje, Prey, Deathloop veya Dishonored serisi gibi oyunlardan bilinen Arkane stüdyosu tarafından geliştirildi.
Honor of Kings: World, açık bir dünyaya sahip çevrimiçi bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle