Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rabbids Go Home Türkçe yama

13.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Rabbids Go Home, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama THETA.

Oyun için türkçe yama metni Rabbids Go Home (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Rabbids Go Home, Rayman oyunlarından birinde ilk kez ortaya çıkan Raving Rabbidsin ("tavşanlar" ile karıştırmayın) maceralarının başka bir bölümüdür.

İndirme sayısı:
9232
Yayın yılı:
2009





Rabbids Go Home oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rabbids Go Home dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rabbids Go Home klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rabbids Go Home ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rabbids Go Home oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rabbids Go Home içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rabbids Rumble, 2006 yılında piyasaya sürülen Rayman Raving Rabbids tarafından geliştirilen Raving Rabbids hakkındaki oyun serisine dayanan mizahi ve yaratıcı bir mini oyun setidir.
Rabbids: Adventure Party, çılgın Rabbidsin başrolde olduğu Rayman alt serisinin bir sonraki bölümü olan bir parti oyunudur.
Rabbids Big Bang, Raymanın maceralarının başka bir bölümünün kahramanları olarak ilk kez 2006da ortaya çıkan çılgın Rabbidsin maceralarını konu alan bir dizinin devamı niteliğinde olan mobil cihazlar
Rayman Raving Rabbids: TV Party, Raving Rabbids adını taşıyan Rayman yan ürününün bir başka bölümüdür.
Rabbids 3D, Ubisoftun Kazablankadaki dahili geliştirme stüdyosu tarafından oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle