Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rabbids 3D Türkçe yama

26.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Rabbids 3D. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rabbids 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Rabbids 3D, Ubisoftun Kazablankadaki dahili geliştirme stüdyosu tarafından oluşturuldu. Oyun, Rabbids: Travel in Time serisinin sadece sabit Nintendo Wii için mevcut olan önceki oyununa dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9045
Yayın yılı:
2011





Rabbids 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rabbids 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rabbids 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rabbids 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rabbids 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rabbids 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rabbids Rumble, 2006 yılında piyasaya sürülen Rayman Raving Rabbids tarafından geliştirilen Raving Rabbids hakkındaki oyun serisine dayanan mizahi ve yaratıcı bir mini oyun setidir.
Rabbids: Adventure Party, çılgın Rabbidsin başrolde olduğu Rayman alt serisinin bir sonraki bölümü olan bir parti oyunudur.
Rabbids Go Home, Rayman oyunlarından birinde ilk kez ortaya çıkan Raving Rabbidsin ("tavşanlar" ile karıştırmayın) maceralarının başka bir bölümüdür.
Rayman Raving Rabbids: TV Party, Raving Rabbids adını taşıyan Rayman yan ürününün bir başka bölümüdür.
Rabbids Invasion: The Interactive TV Show, öncelikle genç izleyicilere yönelik popüler bir animasyon dizisi Rabbids Invasionın etkileşimli bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle