Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rayman Raving Rabbids: TV Party Türkçe yama

03.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Rayman Raving Rabbids: TV Party. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DOT.EXE.

Oyun için türkçe yama metni Rayman Raving Rabbids: TV Party (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Rayman Raving Rabbids: TV Party, Raving Rabbids adını taşıyan Rayman yan ürününün bir başka bölümüdür. Bu sefer dünyayı yönetme planları televizyonu ele geçirmeyi içeriyor.

İndirme sayısı:
10440
Yayın yılı:
2008





Rayman Raving Rabbids: TV Party oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rayman Raving Rabbids: TV Party dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rayman Raving Rabbids: TV Party klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rayman Raving Rabbids: TV Party ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rayman Raving Rabbids: TV Party oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rayman Raving Rabbids: TV Party içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rabbids Rumble, 2006 yılında piyasaya sürülen Rayman Raving Rabbids tarafından geliştirilen Raving Rabbids hakkındaki oyun serisine dayanan mizahi ve yaratıcı bir mini oyun setidir.
Raving Rabbids: Alive and Kicking, arkadaşlarla bir hafta sonu partisini canlandırabilen tipik bir parti oyunudur.
Rabbids: Adventure Party, çılgın Rabbidsin başrolde olduğu Rayman alt serisinin bir sonraki bölümü olan bir parti oyunudur.
Rabbids Go Home, Rayman oyunlarından birinde ilk kez ortaya çıkan Raving Rabbidsin ("tavşanlar" ile karıştırmayın) maceralarının başka bir bölümüdür.
Rabbids Heroes, ana rolü güzel ama çılgın Rabbidlerin oynadığı bir kart oyunudur, yani ilk olarak Rayman adlı popüler platform oyunları serisinde ortaya çıkan ve daha sonra kendi oyun serilerini ve
Yorumlar
Yorum ekle