Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rabbids: Party of Legends Türkçe yama

07.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Rabbids: Party of Legends, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni Rabbids: Party of Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Rabbids: Adventure Party, çılgın Rabbidsin başrolde olduğu Rayman alt serisinin bir sonraki bölümü olan bir parti oyunudur. Başlık yalnızca Çinde yayınlandı ve geliştirilmesinden Ubisoftun yerel şubesi sorumluydu.

İndirme sayısı:
10271
Yayın yılı:
2023





Rabbids: Party of Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rabbids: Party of Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rabbids: Party of Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rabbids: Party of Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rabbids: Party of Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rabbids: Party of Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rabbids Rumble, 2006 yılında piyasaya sürülen Rayman Raving Rabbids tarafından geliştirilen Raving Rabbids hakkındaki oyun serisine dayanan mizahi ve yaratıcı bir mini oyun setidir.
Mario + Rabbids: Sparks of Hope, 2017de piyasaya sürülen iki popüler marka Mario ve Rabbidsin geçişleri olan bir dizi taktik RPGnin ikinci bölümüdür.
Rabbids Go Home, Rayman oyunlarından birinde ilk kez ortaya çıkan Raving Rabbidsin ("tavşanlar" ile karıştırmayın) maceralarının başka bir bölümüdür.
Rayman Raving Rabbids: TV Party, Raving Rabbids adını taşıyan Rayman yan ürününün bir başka bölümüdür.
Rabbids 3D, Ubisoftun Kazablankadaki dahili geliştirme stüdyosu tarafından oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle