Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Outcast Türkçe yama

04.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Outcast. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Lz0.

Oyun için türkçe yama metni Outcast (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Outcast, Yann Robert, Franck Sauer ve Yves Grolet tarafından kurulan küçük bir Belçikalı Temyiz stüdyosu tarafından yaratılan orijinal bir aksiyon macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9601
Yayın yılı:
1999





Outcast oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Outcast dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Outcast klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Outcast ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Outcast oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Outcast içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Outcast II: The Lost Paradise, Belçika Temyiz ekibi tarafından oluşturulan aksiyon macera oyununun ikinci bölümüdür.
Srututututut: Forgotten Foe, Robert Gasiorowski tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo Desert Fox Softwarein, zindan paletli oyunlara da aşina olan masa oyunları meraklılarına yönelik bir önerisidir.
Outcast: Second Contact, popüler bir 1994 filmi olan Stargateden esinlenilen 1999 aksiyon-macera oyunu Outcastin yeniden çevrimidir.
iOS ve ANDde yayınlanan Outcast Odyssey, bu türdeki çoğu yapım gibi, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde bulunan bir mobil kart oyunudur.
Outcast 1.1 PC için bir Fransız stüdyosu Fresh3D tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle