Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Outcast 1.1 Türkçe yama

13.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Outcast 1.1. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Outcast 1.1 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Outcast 1.1 PC için bir Fransız stüdyosu Fresh3D tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 1999da piyasaya sürülen ve hem oyunculardan hem de oyun medyasından sıcak bir karşılama alan aynı adı taşıyan bir oyunun yenilenmiş bir versiyonudur (örneğin, prestijli GameSpot hizmetinde 1999un en iyi macera oyunu için ödül almıştır).

İndirme sayısı:
9197
Yayın yılı:
2014





Outcast 1.1 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Outcast 1.1 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Outcast 1.1 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Outcast 1.1 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Outcast 1.1 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Outcast 1.1 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Outcast II: The Lost Paradise, Belçika Temyiz ekibi tarafından oluşturulan aksiyon macera oyununun ikinci bölümüdür.
Outcast: Second Contact, popüler bir 1994 filmi olan Stargateden esinlenilen 1999 aksiyon-macera oyunu Outcastin yeniden çevrimidir.
Devilian, başlangıçta Güney Kore ve Taylandda sıcak bir karşılama için piyasaya sürülen MMO unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
iOS ve ANDde yayınlanan Outcast Odyssey, bu türdeki çoğu yapım gibi, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde bulunan bir mobil kart oyunudur.
Outcast, Yann Robert, Franck Sauer ve Yves Grolet tarafından kurulan küçük bir Belçikalı Temyiz stüdyosu tarafından yaratılan orijinal bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle