Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Outcast II: The Lost Paradise Türkçe yama

23.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Outcast II: The Lost Paradise. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama LSD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Outcast II: The Lost Paradise (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Outcast II: The Lost Paradise, Belçika Temyiz ekibi tarafından oluşturulan aksiyon macera oyununun ikinci bölümüdür. Bu arada Outcast, 1999da görsel olarak en güzel PC oyunlarından biriydi.

İndirme sayısı:
10566
Yayın yılı:
2023





Outcast II: The Lost Paradise oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Outcast II: The Lost Paradise dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Outcast II: The Lost Paradise klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Outcast II: The Lost Paradise ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Outcast II: The Lost Paradise oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Outcast II: The Lost Paradise içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Outcast: Second Contact, popüler bir 1994 filmi olan Stargateden esinlenilen 1999 aksiyon-macera oyunu Outcastin yeniden çevrimidir.
Postal 2: Paradise Lost, Running With Scissors tarafından geliştirilen çok popüler ve eşit derecede tartışmalı Postal 2nin ikinci resmi eklentisidir.
iOS ve ANDde yayınlanan Outcast Odyssey, bu türdeki çoğu yapım gibi, mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde bulunan bir mobil kart oyunudur.
Outcast, Yann Robert, Franck Sauer ve Yves Grolet tarafından kurulan küçük bir Belçikalı Temyiz stüdyosu tarafından yaratılan orijinal bir aksiyon macera oyunudur.
Outcast 1.1 PC için bir Fransız stüdyosu Fresh3D tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle