Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Srututu: Forgotten Foe Türkçe yama

28.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Srututu: Forgotten Foe. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir SCOOPEX.

Oyun için türkçe yama metni Srututu: Forgotten Foe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Srututututut: Forgotten Foe, Robert Gasiorowski tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo Desert Fox Softwarein, zindan paletli oyunlara da aşina olan masa oyunları meraklılarına yönelik bir önerisidir.

İndirme sayısı:
10598
Yayın yılı:
2012





Srututu: Forgotten Foe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Srututu: Forgotten Foe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Srututu: Forgotten Foe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Srututu: Forgotten Foe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Srututu: Forgotten Foe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Srututu: Forgotten Foe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Forgotten Sound, İranlı geliştiriciler RSK Entertainment ve Hoorakhsh Studio tarafından hazırlanan bir fantezi üzerine tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Grim Dawn: Forgotten Gods, 2016nın aksiyon-RPG oyunu Grim Dawn için ikinci büyük genişleme paketidir.
Idle Champions of the Forgotten Realms, strateji ve RPG unsurlarını birleştiren, alt tür tıklayıcılardan oynaması ücretsiz bir oyundur.
Narru: The Forgotten Lands, unutulmuş bir medeniyetin kalıntılarını keşfettiğimiz bir bulmaca-macera oyunudur.
Shadowplay: Journey to Wonderland, Srututu: Forgotten Foe gibi yapımlarla tanınan Polonyalı Desert Fox Yazılım stüdyosunun eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle