Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grim Dawn: Forgotten Gods Türkçe yama

14.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Grim Dawn: Forgotten Gods. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Grim Dawn: Forgotten Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Grim Dawn: Forgotten Gods, 2016nın aksiyon-RPG oyunu Grim Dawn için ikinci büyük genişleme paketidir. Bu, bağımsız bir genişlemedir, yani ana oyun gerekli değildir ve her ikisi de Crate Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8834
Yayın yılı:
2019





Grim Dawn: Forgotten Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grim Dawn: Forgotten Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grim Dawn: Forgotten Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grim Dawn: Forgotten Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grim Dawn: Forgotten Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grim Dawn: Forgotten Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ash of Gods: Arena, AoG: Redemption çok oyunculu modunun bağımsız bir versiyonudur.
9th Dawn II: Remnants of Caspartia for AND ve iOS, Valorware stüdyosu tarafından 2012de geliştirilen 9th Dawn adlı bir RPG oyununun devamıdır.
Gothic 3: Forsaken Gods for PC, beğenilen rol yapma oyunları serisinin üçüncü bölümünün ilk resmi genişleme paketidir.
Grim Fandango, LucasArts tarafından geliştirilen bir başka harika macera oyunudur ve öncekiler gibi, harika grafikler ve film müziğinin yanı sıra benzersiz bir atmosfere sahip büyüleyici bir hikaye
PC için Grim Dawn, daha önce aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest üzerinde çalışmış olan Iron Lore gazilerini içeren Crate Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen, rol yapma oyunu unsurlarıyla
Yorumlar
Yorum ekle