Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Grim Fandango (1998) Türkçe yama

10.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Grim Fandango (1998). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama GGHZ.

Oyun için türkçe yama metni Grim Fandango (1998) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Grim Fandango, LucasArts tarafından geliştirilen bir başka harika macera oyunudur ve öncekiler gibi, harika grafikler ve film müziğinin yanı sıra benzersiz bir atmosfere sahip büyüleyici bir hikaye ile ayırt edilir.

İndirme sayısı:
10919
Yayın yılı:
1998





Grim Fandango (1998) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Grim Fandango (1998) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Grim Fandango (1998) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Grim Fandango (1998) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Grim Fandango (1998) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Grim Fandango (1998) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Grim Dawn: Forgotten Gods, 2016nın aksiyon-RPG oyunu Grim Dawn için ikinci büyük genişleme paketidir.
Daymare: 1998, PCde yayınlanan bir aksiyon macera hayatta kalma korku oyunudur.
PC için Grim Dawn, daha önce aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest üzerinde çalışmış olan Iron Lore gazilerini içeren Crate Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen, rol yapma oyunu unsurlarıyla
PC, X360 ve PS3 için Brutal Legend, Grim Fandango ve Psychonauts gibi oyunları birlikte yaratan bir geliştirici olan Tim Schafer tarafından kurulan bir stüdyo olan Double Fine Productions tarafından
RAD, Psychonauts, Brutal Legends ve Grim Fandango Remastereddan sorumlu stüdyo Double Fine Productions tarafından yaratılmış bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle