Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Brutal Legend Türkçe yama

12.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Brutal Legend. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DECADE.

Oyun için türkçe yama metni Brutal Legend (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
PC, X360 ve PS3 için Brutal Legend, Grim Fandango ve Psychonauts gibi oyunları birlikte yaratan bir geliştirici olan Tim Schafer tarafından kurulan bir stüdyo olan Double Fine Productions tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunudur.

İndirme sayısı:
10809
Yayın yılı:
2009





Brutal Legend oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Brutal Legend dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Brutal Legend klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Brutal Legend ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Brutal Legend oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Brutal Legend içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brutal Fate, Doom serisindeki fikirleri ve bu serideki oyunlara modları geliştiren eski moda bir FPS oyunudur.
Tam olarak her dört yılda bir, Dali Llamasın kişiliğindeki gizemli bir gezgin, ana ödülün mistik Heavenly Belt olduğu döngüsel bir turnuva için en iyi savaşçıları seçmek için hayvanlar dünyasını
PewDiePie: Legend of the Brofist, mobil cihazlar için kullanılabilen bir 2D platform oyunudur.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
RAD, Psychonauts, Brutal Legends ve Grim Fandango Remastereddan sorumlu stüdyo Double Fine Productions tarafından yaratılmış bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle