Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PewDiePie: Legend of the Brofist Türkçe yama

13.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız PewDiePie: Legend of the Brofist. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni PewDiePie: Legend of the Brofist (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
PewDiePie: Legend of the Brofist, mobil cihazlar için kullanılabilen bir 2D platform oyunudur. Ücretsiz Uygulama: Tadpole Tap ile tanınan, 2012 yılında kurulan Kanadalı bir ekip olan Outerminds tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9984
Yayın yılı:
2015





PewDiePie: Legend of the Brofist oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PewDiePie: Legend of the Brofist dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PewDiePie: Legend of the Brofist klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PewDiePie: Legend of the Brofist ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PewDiePie: Legend of the Brofist oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PewDiePie: Legend of the Brofist içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Legend of Grimrock II, büyük beğeni toplayan 2012 indie oyununun devamı niteliğindedir.
Biwar: Legend of Dragon Slayer bir TPP aksiyon macera oyunudur. Bağımsız bir Endonezya stüdyosu Devata Game Production tarafından geliştirilmiştir.
Legend Online, indirme gerektirmeyen ve doğrudan internet tarayıcıları üzerinden oynanabilen bir tarayıcı RPG oyunudur.
The Legend of Legacy for 3DS, bir Japon fantezi RPGsidir ve daha önce Final Fantasy Legend olarak bilinen, özellikle Japonyada popüler olan SaGa serisinin manevi halefidir.
The Muhtemel Legend of Rusty Pup, Conker serisinin yaratıcısı Chris Seavor tarafından kurulan bağımsız stüdyo Gory Detail Limited tarafından yaratılan, macera unsurlarına sahip 2D bir platform
Yorumlar
Yorum ekle