Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Unlikely Legend of Rusty Pup Türkçe yama

22.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Unlikely Legend of Rusty Pup. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni The Unlikely Legend of Rusty Pup (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
The Muhtemel Legend of Rusty Pup, Conker serisinin yaratıcısı Chris Seavor tarafından kurulan bağımsız stüdyo Gory Detail Limited tarafından yaratılan, macera unsurlarına sahip 2D bir platform oyunudur.

İndirme sayısı:
9087
Yayın yılı:
2023





The Unlikely Legend of Rusty Pup oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Unlikely Legend of Rusty Pup dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Unlikely Legend of Rusty Pup klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Unlikely Legend of Rusty Pup ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Unlikely Legend of Rusty Pup oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Unlikely Legend of Rusty Pup içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Past Within, ortak bir macera oyunudur. Rusty Lake serisinin bir parçasıdır ve markanın tüm parçaları gibi Rusty Lake stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Rusty Lake: Root, büyük beğeni toplayan Rusty Lake Hotelin yaratıcıları Rusty Lake tarafından geliştirilen bir "ve tıkla" macera oyunudur.
Çoğu tarafından korkulan, bazıları tarafından sevilen. Vampirin kökenlerini keşfedin.
PewDiePie: Legend of the Brofist, mobil cihazlar için kullanılabilen bir 2D platform oyunudur.
PC, iOS ve AND için Rusty Lake Hotel, Cube Escape Harveys Box, Cube Escape Arles, Cube Escape The Lake veya Cube Escape Case 23 gibi projelerle tanınan Rusty Lake stüdyosu tarafından geliştirilen bir
Yorumlar
Yorum ekle