Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forgotten Sound Türkçe yama

16.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Forgotten Sound. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ArCADE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Forgotten Sound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
PC için Forgotten Sound, İranlı geliştiriciler RSK Entertainment ve Hoorakhsh Studio tarafından hazırlanan bir fantezi üzerine tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10986
Yayın yılı:
2023





Forgotten Sound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forgotten Sound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forgotten Sound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forgotten Sound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forgotten Sound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forgotten Sound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hareketlerinizin müziği oluşturduğu klasik yandan kaydırmalı platform oyununu benzersiz bir şekilde oynayın, Oluşturun ve Paylaşın.
Unutulmuş Dünya, türlerin bir karışımıdır: Hırvat geliştirme stüdyosu Provox Multiemdia Studio tarafından hazırlanan cRPG ve fantezi unsurlarıyla gerçek zamanlı strateji.
In Sound Mind, We Create Stuff stüdyosu tarafından geliştirilen birinci şahıs psikolojik korku oyunudur.
Shattered: Tale of the Forgotten King, macera ve platform unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
A Sound of Thunder, klasik bir nişancı oyununun unsurlarını ve nispeten kapsamlı bir macerayı birleştiren oldukça karmaşık bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle