Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MVP 06 NCAA Baseball Türkçe yama

22.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik MVP 06 NCAA Baseball. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Under SEH.

Oyun için türkçe yama metni MVP 06 NCAA Baseball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
ÖZELLİKLER: *EA SPORTS™ Yükle ve Ateşle Vuruş Sistemi Bir video oyununda vurmaya yaklaşımınızı değiştirin. Son olarak, hamur kutusunda sayısız seçeneğe ve tam kontrole sahip olacaksınız.

İndirme sayısı:
10555
Yayın yılı:
2006





MVP 06 NCAA Baseball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MVP 06 NCAA Baseball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MVP 06 NCAA Baseball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MVP 06 NCAA Baseball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MVP 06 NCAA Baseball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MVP 06 NCAA Baseball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NCAA March Madness 2003, akademik basketbol müsabakalarının aslına uygun temsiline odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
NCAA Football 2002, akademik Amerikan futbolu meraklıları için EA Sports stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir spor oyunudur.
NCAA Football 12de lise süperstarlığından en iyi kolej oyuncusuna ve baş antrenöre giderken Cumartesi gününün oyun gününün coşkusunu yaşayın.
NCAA Basketball 10, NCAA hayranları için rafine edilmiş ve cilalanmış EA SPORTS™ basketbolunun en iyilerini size getiriyor.
NCAA Football 11 ile otantik kolej futbolunun duygusunu her zamankinden daha fazla hissedin.
Yorumlar
Yorum ekle