Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NCAA March Madness 2003 Türkçe yama

03.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız NCAA March Madness 2003. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni NCAA March Madness 2003 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
NCAA March Madness 2003, akademik basketbol müsabakalarının aslına uygun temsiline odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır. Bu unvan, National Collegiate Athletic Association lisansından tam olarak yararlanır.

İndirme sayısı:
8832
Yayın yılı:
2002





NCAA March Madness 2003 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NCAA March Madness 2003 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NCAA March Madness 2003 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NCAA March Madness 2003 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NCAA March Madness 2003 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NCAA March Madness 2003 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA March Madness 2005, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik basketbol müsabakalarına odaklanan EA Sports serisinin bir başka parçasıdır.
PS2, XBOX ve GCNde yayınlanan NCAA Football 2003, National Collegiate Athletic Association lisansına dayalı akademik futbol maçlarına odaklanan EA Sports serisinin bir sonraki bölümüdür.
NCAA Football 2002, akademik Amerikan futbolu meraklıları için EA Sports stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir spor oyunudur.
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA Football 06, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik futbol müsabakalarına odaklanan bir spor oyunudur.
NCAA March Madness 2002, National Collegiate Athletic Association tarafından PlayStation 2de lisanslanan bu spor oyunları serisinin ilk sürümüdür, çünkü önceki sürümler Sony cihazının ilk sürümünde
Yorumlar
Yorum ekle