Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NCAA Football 12 Türkçe yama

18.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız NCAA Football 12. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EXTALiA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni NCAA Football 12 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
NCAA Football 12de lise süperstarlığından en iyi kolej oyuncusuna ve baş antrenöre giderken Cumartesi gününün oyun gününün coşkusunu yaşayın.

İndirme sayısı:
8965
Yayın yılı:
2011





NCAA Football 12 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NCAA Football 12 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NCAA Football 12 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NCAA Football 12 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NCAA Football 12 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NCAA Football 12 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ödüllü seri geleneğine sadık kalan NCAA Football 10, yeni çevrimiçi modlarla yenilik konusunda çıtayı zorlamaya devam ediyor.
PS2, XBOX ve GCNde yayınlanan NCAA Football 2003, National Collegiate Athletic Association lisansına dayalı akademik futbol maçlarına odaklanan EA Sports serisinin bir sonraki bölümüdür.
NCAA Football 2002, akademik Amerikan futbolu meraklıları için EA Sports stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir spor oyunudur.
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA Football 06, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik futbol müsabakalarına odaklanan bir spor oyunudur.
NCAA Football 11 ile otantik kolej futbolunun duygusunu her zamankinden daha fazla hissedin.
Yorumlar
Yorum ekle