Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NCAA Football 10 Türkçe yama

20.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız NCAA Football 10. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama l0wb1t sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni NCAA Football 10 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Ödüllü seri geleneğine sadık kalan NCAA Football 10, yeni çevrimiçi modlarla yenilik konusunda çıtayı zorlamaya devam ediyor. NCAA Football 10, en yeni özelliği Season Showdown ile kolej futbolunun heyecanını ülke çapındaki hayranlara daha önce hiç olmadığı kadar getiriyor.

İndirme sayısı:
10822
Yayın yılı:
2009





NCAA Football 10 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NCAA Football 10 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NCAA Football 10 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NCAA Football 10 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NCAA Football 10 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NCAA Football 10 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
NCAA Football 2002, akademik Amerikan futbolu meraklıları için EA Sports stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir spor oyunudur.
NCAA Football 13, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanadadaki üniversitelerden takımlar arasında oynanan Amerikan futbolu maçlarını konu alan NCAA Football serisinin bir başka bölümüdür.
PS2 ve XBOXta yayınlanan NCAA Football 06, National Collegiate Athletic Association tarafından lisanslanan akademik futbol müsabakalarına odaklanan bir spor oyunudur.
NCAA Football 12de lise süperstarlığından en iyi kolej oyuncusuna ve baş antrenöre giderken Cumartesi gününün oyun gününün coşkusunu yaşayın.
NCAA Football 11 ile otantik kolej futbolunun duygusunu her zamankinden daha fazla hissedin.
Yorumlar
Yorum ekle