Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NCAA Basketball 10 Türkçe yama

07.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik NCAA Basketball 10. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni NCAA Basketball 10 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
NCAA Basketball 10, NCAA hayranları için rafine edilmiş ve cilalanmış EA SPORTS™ basketbolunun en iyilerini size getiriyor. NCAA Basketball 10, kolej basketbolunun özünü ortaya çıkarır - heyecan, duygu, yoğunluk ve gelenek.

İndirme sayısı:
8145
Yayın yılı:
2009





NCAA Basketball 10 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NCAA Basketball 10 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NCAA Basketball 10 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NCAA Basketball 10 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NCAA Basketball 10 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NCAA Basketball 10 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ödüllü seri geleneğine sadık kalan NCAA Football 10, yeni çevrimiçi modlarla yenilik konusunda çıtayı zorlamaya devam ediyor.
NCAA Football 2002, akademik Amerikan futbolu meraklıları için EA Sports stüdyosu tarafından oluşturulmuş bir spor oyunudur.
ÖZELLİKLER: *EA SPORTS™ Yükle ve Ateşle Vuruş Sistemi Bir video oyununda vurmaya yaklaşımınızı değiştirin.
NCAA Football 12de lise süperstarlığından en iyi kolej oyuncusuna ve baş antrenöre giderken Cumartesi gününün oyun gününün coşkusunu yaşayın.
NCAA Football 11 ile otantik kolej futbolunun duygusunu her zamankinden daha fazla hissedin.
Yorumlar
Yorum ekle