Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Children of the Nile: Alexandria Türkçe yama

15.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Children of the Nile: Alexandria. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Children of the Nile: Alexandria (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Children of the Nile: Alexandria, temel Children of the Nile oyununa eklenen ve İskenderiye şehrinin yükselişine odaklanan yeni bir mini kampanya ekleyen bir oyundur.

İndirme sayısı:
8128
Yayın yılı:
2008





Children of the Nile: Alexandria oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Children of the Nile: Alexandria dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Children of the Nile: Alexandria klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Children of the Nile: Alexandria ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Children of the Nile: Alexandria oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Children of the Nile: Alexandria içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4 için Zodiarcsın çocukları, Eternal Darkness, Assassins Creed Brotherhood, The Warriors veya Far Cry 3 gibi oyunların yapımcıları tarafından oluşturulan bir stüdyo olan Cardboard Utopia
Neinzullar, ölmeden önce son derece kısa bir süre yaşayan ve yerlerini tamamen bilinçli ve kısır ikameler tarafından değiştirilen, sürekli gençlerden oluşan böceksi bir ırktır.
Cleopatra: Queen of the Nile, bizi orijinal Firavunun kaldığı eski Mısıra götüren Firavun için resmi genişlemedir.
Children of a Dead Earth for PC, uzay simülatörleri ve strateji oyunları için tipik özellikleri birleştiren çok iddialı bir oyundur.
Children of Liberty, Amerikan Devriminin arifesinde geçen gizli tabanlı bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle