Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

AI War: Children Of Neinzul Türkçe yama

09.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız AI War: Children Of Neinzul. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni AI War: Children Of Neinzul (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Neinzullar, ölmeden önce son derece kısa bir süre yaşayan ve yerlerini tamamen bilinçli ve kısır ikameler tarafından değiştirilen, sürekli gençlerden oluşan böceksi bir ırktır.

İndirme sayısı:
9471
Yayın yılı:
2010





AI War: Children Of Neinzul oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) AI War: Children Of Neinzul dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales AI War: Children Of Neinzul klasörüne koyun.

3. Türkçe yama AI War: Children Of Neinzul ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


AI War: Children Of Neinzul oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve AI War: Children Of Neinzul içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve PS4 için Zodiarcsın çocukları, Eternal Darkness, Assassins Creed Brotherhood, The Warriors veya Far Cry 3 gibi oyunların yapımcıları tarafından oluşturulan bir stüdyo olan Cardboard Utopia
Children of the Nile: Alexandria, temel Children of the Nile oyununa eklenen ve İskenderiye şehrinin yükselişine odaklanan yeni bir mini kampanya ekleyen bir oyundur.
Bu, çocuğunuzun yeni zor kelimeleri ve ifadeleri hızlı ve kolay bir şekilde edineceği yeni bir eğitim programıdır.
Children of a Dead Earth for PC, uzay simülatörleri ve strateji oyunları için tipik özellikleri birleştiren çok iddialı bir oyundur.
Children of Liberty, Amerikan Devriminin arifesinde geçen gizli tabanlı bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle