Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Children of Liberty Türkçe yama

27.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Children of Liberty! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir POSTMORTEM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Children of Liberty (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
Children of Liberty, Amerikan Devriminin arifesinde geçen gizli tabanlı bir platform oyunudur. Oyuncu, ebeveynlerini hapisten kaçırma görevinde Samuel Adams için casus olan dört çocuğun rollerini üstlenirken aynı zamanda Vatanseverlerin bir İngiliz Komplosunun ayrıntılarını ortaya çıkarmasına yardımcı olur.

İndirme sayısı:
10069
Yayın yılı:
2012





Children of Liberty oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Children of Liberty dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Children of Liberty klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Children of Liberty ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Children of Liberty oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Children of Liberty içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özgürlük için! 1848 oyunundan yükseltilmiş bir oyun motoruna dayanan sıra tabanlı bir 18.
PC ve PS4 için Zodiarcsın çocukları, Eternal Darkness, Assassins Creed Brotherhood, The Warriors veya Far Cry 3 gibi oyunların yapımcıları tarafından oluşturulan bir stüdyo olan Cardboard Utopia
Neinzullar, ölmeden önce son derece kısa bir süre yaşayan ve yerlerini tamamen bilinçli ve kısır ikameler tarafından değiştirilen, sürekli gençlerden oluşan böceksi bir ırktır.
Children of the Nile: Alexandria, temel Children of the Nile oyununa eklenen ve İskenderiye şehrinin yükselişine odaklanan yeni bir mini kampanya ekleyen bir oyundur.
Children of a Dead Earth for PC, uzay simülatörleri ve strateji oyunları için tipik özellikleri birleştiren çok iddialı bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle