Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Children of Zodiarcs Türkçe yama

01.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Children of Zodiarcs! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Children of Zodiarcs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Zodiarcsın çocukları, Eternal Darkness, Assassins Creed Brotherhood, The Warriors veya Far Cry 3 gibi oyunların yapımcıları tarafından oluşturulan bir stüdyo olan Cardboard Utopia tarafından geliştirilen sıra tabanlı bir taktik RPGdir.

İndirme sayısı:
9520
Yayın yılı:
2017





Children of Zodiarcs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Children of Zodiarcs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Children of Zodiarcs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Children of Zodiarcs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Children of Zodiarcs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Children of Zodiarcs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Neinzullar, ölmeden önce son derece kısa bir süre yaşayan ve yerlerini tamamen bilinçli ve kısır ikameler tarafından değiştirilen, sürekli gençlerden oluşan böceksi bir ırktır.
Children of the Nile: Alexandria, temel Children of the Nile oyununa eklenen ve İskenderiye şehrinin yükselişine odaklanan yeni bir mini kampanya ekleyen bir oyundur.
Bu, çocuğunuzun yeni zor kelimeleri ve ifadeleri hızlı ve kolay bir şekilde edineceği yeni bir eğitim programıdır.
Children of a Dead Earth for PC, uzay simülatörleri ve strateji oyunları için tipik özellikleri birleştiren çok iddialı bir oyundur.
Children of Liberty, Amerikan Devriminin arifesinde geçen gizli tabanlı bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle