Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Neuroshima Apocalypse Türkçe yama

01.09.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Neuroshima Apocalypse, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Neuroshima Apocalypse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Neuroshima Apocalypse, kıyamet sonrası bir çorak arazide geçen tam kanlı bir aksiyon RPG oyunudur. Görev odaklı meta oyunun eşlik ettiği tamamen silah tabanlı patlayıcı 3D dövüş, daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak.

İndirme sayısı:
9360
Yayın yılı:
2012





Neuroshima Apocalypse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Neuroshima Apocalypse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Neuroshima Apocalypse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Neuroshima Apocalypse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Neuroshima Apocalypse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Neuroshima Apocalypse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Apocalypse Cow, Monstersın kapsamlı bir platform oyunudur. Geliştiriciler, klasik formülü BioShock serisinin damarında çılgın bir arsa ve bir anlatı ile birleştirmeye çalıştı.
AND ve iOSta yayınlanan Neuroshima Hex, Michal Oraczın orijinal olarak 2005te yayınlanan ve popüler Neuroshima sisteminin evreninde geçen masa oyununun mobil uyarlamasıdır.
Werewolf: The Apocalypse Earthblood, White Wolf Publishing masa üstü macera oyununda lisanslı bir aksiyon RPGsidir.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Areal, hayatta kalma korku unsurlarına sahip kıyamet sonrası bir nişancı ve kült S.
Yorumlar
Yorum ekle