Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Neuroshima Hex Türkçe yama

15.11.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Neuroshima Hex, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir NOP.

Oyun için türkçe yama metni Neuroshima Hex (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Neuroshima Hex, Michal Oraczın orijinal olarak 2005te yayınlanan ve popüler Neuroshima sisteminin evreninde geçen masa oyununun mobil uyarlamasıdır.

İndirme sayısı:
9526
Yayın yılı:
2010





Neuroshima Hex oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Neuroshima Hex dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Neuroshima Hex klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Neuroshima Hex ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Neuroshima Hex oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Neuroshima Hex içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve PCde yayınlanan Here Be Dragons, Red Zero Gamesin ilk çalışması olan bir denizcilik stratejisidir.
Axis & Allies Online, II. Dünya Savaşı gerçekliğinde geçen sıra tabanlı bir stratejidir ve Avalon Hill tarafından yayınlanan klasik masa oyununun bir uyarlamasıdır.
Neuroshima Apocalypse, kıyamet sonrası bir çorak arazide geçen tam kanlı bir aksiyon RPG oyunudur.
Pathfinder Adventures, PC, AND ve iOSta yayınlanan RPG öğelerine sahip bir kart oyunudur ve bir masa oyununun uyarlamasıdır.
PC, AND ve iOSta yayınlanan BattleLore: Command, sıra tabanlı bir strateji ve popüler BattleLore masa oyununun gevşek bir uyarlamasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle