Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Werewolf: The Apocalypse Earthblood Türkçe yama

19.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Werewolf: The Apocalypse Earthblood. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Werewolf: The Apocalypse Earthblood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Werewolf: The Apocalypse Earthblood, White Wolf Publishing masa üstü macera oyununda lisanslı bir aksiyon RPGsidir. Oyun, Styx, Pro Cycling Manager veya Blood Bowl gibi oyunlarla tanınan Cyanide stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8190
Yayın yılı:
2021





Werewolf: The Apocalypse Earthblood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Werewolf: The Apocalypse Earthblood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Werewolf: The Apocalypse Earthblood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Werewolf: The Apocalypse Earthblood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Werewolf: The Apocalypse Earthblood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Werewolf: The Apocalypse Earthblood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vampire: The Masquerade Coteries of New York, Vampire: The Masquerade veya Werewolf: The Apocalypse gibi birçok farklı kalem ve kağıt RPG sistemleri ile tanınan World of Darknessın kentsel fantezi
AND ve iOSta yayınlanan Werewolf Tycoon, Joe Williamson tarafından geliştirilen eğlenceli bir arcade oyunudur.
Apocalypse Cow, Monstersın kapsamlı bir platform oyunudur. Geliştiriciler, klasik formülü BioShock serisinin damarında çılgın bir arsa ve bir anlatı ile birleştirmeye çalıştı.
Neuroshima Apocalypse, kıyamet sonrası bir çorak arazide geçen tam kanlı bir aksiyon RPG oyunudur.
Battlefield 1: Apocalypse, Battlefield 1in son büyük eklentisidir. Electronic Arts firmasına ait DICE stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle