Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guru Guru Türkçe yama

06.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Guru Guru. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Guru Guru (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: Dr.XJ
Oyun açıklaması:
Bu komik aksiyon oyununda oyuncular cadı çırak Strawın kontrolünü ele alıyor. Oyunun 2B aşamalarında ilerlerken, görünüşte insanları anlayabilen Familiars, beyaz renkli, üç katmanlı karakterlerden yararlanırsınız.

İndirme sayısı:
9537
Yayın yılı:
2007





Guru Guru oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guru Guru dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guru Guru klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guru Guru ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guru Guru oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guru Guru içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Magnetic: Cage Closed, bağımsız bir İsveçli oyun geliştiricisi olan Guru Games tarafından PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen birinci şahıs perspektifli bir mantık oyunudur.
Oyuncular, bu on-rails oyununda ilerlerken kesintisiz nişancı aksiyonuna girerler.
Yoga nihayet Wiiye geldi, artık bu modern yaşam tarzı trendini oturma odanızda gerçekleştirebilirsiniz: Çeşitli bireysel eğitim programları ve rutinleri arasından seçim yapın ve uluslararası üne
Nimbus, oyuncuların renkli arenalarda hareket eden küçük bir uçağın kontrolünü ele geçirdiği bağımlılık yapan bir arcade ve mantık oyunudur.
TurnOn, PC ve XONEda yayınlanan renkli bir mantık ve atari oyunudur. Başlık, WWFnin hem sıradan insanları hem de şirketleri bir saat boyunca tüm ışıkları ve elektrikli ekipmanı kapatmaya ikna etmeyi
Yorumlar
Yorum ekle