Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

TurnOn Türkçe yama

15.05.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz TurnOn. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama EXPLOSiON.

Oyun için türkçe yama metni TurnOn (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
TurnOn, PC ve XONEda yayınlanan renkli bir mantık ve atari oyunudur. Başlık, WWFnin hem sıradan insanları hem de şirketleri bir saat boyunca tüm ışıkları ve elektrikli ekipmanı kapatmaya ikna etmeyi ve böylece enerji tasarrufu sorununa dikkat çekmeyi amaçlayan "Dünya Saati" adlı dünya çapındaki döngüsel hareketinden esinlenmiştir.

İndirme sayısı:
9256
Yayın yılı:
2016





TurnOn oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) TurnOn dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales TurnOn klasörüne koyun.

3. Türkçe yama TurnOn ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


TurnOn oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve TurnOn içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama Şirketler sürekli bir savaş halinde! Rakiplerini yok etmeyi planlayan ve planlayan holdingler, dünya hakimiyeti için çalışıyor.
SNOW for PC, esas olarak bu sporların hayranlarının ilgisini çekmeyi amaçlayan kayak ve snowboard sporları temalı bir oyundur.
Uzun yıllar boyunca ay, Dünya insanları için büyük bir araştırma tesisi olarak hizmet etti.
Speed ​​Elixir, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan ve kült klasik Need for Speed ​​serisinin, özellikle Need for Speed: Hot Pursuit ve Need for Speed ​​Rivalsın son taksitlerinden esinlenen bir açık dünya
Dünya senin! Nesilleri aşan ve hem çağdaş hem de şehirli izleyicilere hitap eden destansı film Scarface™, şimdi dünya çapında ilk kez oyun konsollarına geliyor.
Yorumlar
Yorum ekle